page contents
Boeken
De Nederlandse stalen helm 1916-1992


Diverse boeken aangaande Nederlandse helmen en militaria


De Nederlandse stalen helm 1916-1992

Door werkgroep De Nederlandse helm.

Hardcover, 348 pagina's, beperkte oplage

ISBN: 978-90-90-31777-9Een zeer uitgebreid boek over het ontstaan, productie, de verschillende modellen en het gebruik van (Nederlandse) stalen helmen door de Krijgsmacht en andere organisaties.

Ook worden de verschillen tussen de modellen, maar ook binnen de modellen, in detail uitgelicht.


Boek De Nederlandse stalen helm 1916-1992

Werkgroep 'De Nederlandse helm' heeft ruim 7 jaar onderzoek gedaan naar de Nederlandse stalen helm wat heeft geleid tot vele nieuwe inzichten. 


Kortom, een nieuwe boek aangaande de Nederlandse stalen helm, tot stand gekomen door zorg van werkgroep 'De Nederlandse helm' en onder redactie van Kevin de Joode uitgebracht.

Een beter naslag omtrent de Nederlandse helm is er niet en dit boek is een 'must have' voor historici en verzamelaars van (Nederlandse) helmen en militaria.


De Nederlandse Stalen helm 1916-1946.

Door Dhr. K. de Joode.


Uniformen en Emblemen van de Koninklijke Landmacht vanaf 1912, De ransel op de rug, deel 1 en 2 en Van grijsgroen naar camouflage.

Door Dhr. M. Talens.

De Wapenemblemen van het Nederlandse Leger door B.C. Cats en C.P. Coenders en

De Mouwemblemen van het Nederlandse Leger door B.C. Cats, C.P. Coenders en C.v. Ekeris.

Dutchhelmets gebruikt cookies van derde partijen om bij te houden hoe u onze website gebruikt. Dit helpt om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken en stelt Dutchhelmets in staat om de site te verbeteren en om betere campagnes op te zetten. Dutchhelmets uses third party cookies to track how you use the website. This helps us better understand how visitors can find and use our site and allows us to run better campaigns.

Accept